maandag 23 november 2009

Fotoshoot Jola

Wat erg zie ik net dat mijn laatste bericht in juli was geplaatst, helaas gaat het mte mijn gezondheid niet zo best en hebben we veel zorgen om de kids. Emma loopt volop in onderzoeken en er lopen veel aanvragen voor het één en ander. Sophie wacht nog steeds op een oproep voor een MRI voor haar heupen en verwachten dat we vandaag te horen krijgen wanneer ze ergens hier in de buurt aan de beurt is.


De drukke tijd komt er ook weer aan, Sinterklaas en alle feestdagen, maar ook de verjaardagen, Sophie is 1 dec. a.s jarig en word 3 jaar alweer het word een grote meid! Emma die word 12 januari alweer 5. Dus leuke en gezellige tijden, maar minder tijd en fysieke kracht om te scrappen. Wel hebben we voor een paar weken geleden een super gave foto shoot gehad bij Jola, hier onder wat mooie foto's van de meiden.
En hier onze Sophie:


En natuurlijk samen:Er zijn nog zoveel meer mooie foto's gemaakt ik zal snel een collage maken van nog wat andere foto's, ik heb alle foto's in een heel mooi album laten afdrukken voor de meiden voor later.

Ik kom snel weer terug!! (beloofd)

4 opmerkingen:

Jola zei

Ha,daar ben je weer! :>)

Idd een gezellige , maar zeker ook drukke tijd komt eraan.Hopelijk pakt de MRI goed uit bij Sophie!En heb je alles goed voor elkaar en op een rijtje voor Emma...

blogvanco zei

Prachtige foto's Mas en wat leuk dat je weer even blogt ;)

Fia zei

Leuk dat je effe bent gaan bloggen, kunnen wij weer eens een reactie achter laten!

Lief zijn de foto,s ze maken je vrolijk en......ook vermoeid.
Hoop dat je een beetje op krachten kan blijven Marcia.

Sterkte met de meidjes vind ze zulke schatjes!

Knuffie voor jou!

Ans zei

Mooi!!!!! Een mooi stel is het, je hebt er de handen vol aan hihi